Er is altijd iets leuks te doen!

Achter de duinen, dicht bij het strand ligt Ouddorp Duin. Dit splinternieuwe park bestaat uit een Landal bungalowpark, winkeltjes, een theater, binnen- en buitenspeeltuin en een restaurant. Kortom: het hele jaar genoeg te doen voor iedereen. Zowel bij mooi als minder mooi weer het ideale adres voor vakantiegangers en vrijbuiters. Wij kropen in het hoofd van de doelgroep, dachten na over de positionering van Ouddorp Duin en ontwierpen het logo en de huisstijl. Vrolijke kleuren gecombineerd met een moderne vormgeving en handgemaakte doodles. Deze stijl is vervolgens doorgevoerd in de website en de maandelijkse evenementenfolder, de ‘Uitwaaier’.

Ontwerp huisstijl, website en folder

Digitaal overzicht

Op www.ouddorp-duin.nl is alles aanwezig om van uw vrije tijd een feest te maken. Nieuws, activiteiten en uittips staan overzichtelijk gerubriceerd. Adressen om lekker te eten, sporten en spelen zijn makkelijk te vinden. Voor de kids is er een speciale pagina waar ze zich kunnen uitleven. Natuurlijk is de website geschikt voor tablet en smartphone.

De meerwaarde van papier

Digitaal is leuk, maar een papieren Uitwaaier vormt de perfecte aanvulling op de website van Ouddorp Duin. Makkelijk mee te nemen en gewoon te raadplegen zonder WiFi. De selectie van uitjes, clinics en evenementen staat handig bij elkaar. Uitwaaien maar!

Houten Kaap

Op het terrein van Ouddorp Duin bevindt zich een heus theater. Een prachtige plek om, zeker bij minder lekker weer, te genieten van voorstellingen en films. We hebben een bijpassend logo ontworpen, dat ook de gevel van het pand gaat sieren.

bekijk meer projecten

gemeente goeree-overflakkee

Eilandmarketing voor het mooiste en duurzaamste eiland van Nederland.

Bekijk project

CSG Prins Maurits

Ontwikkelen en realiseren van de vernieuwde identiteit van CSG Prins Maurits.

Bekijk project

Estate Invest

Projectontwikkeling met een passie voor design en mooie architectuur.

Bekijk project
project
overzicht

di. 10 oktober
Scootmobieltocht PGGO

Een gezellige middag in de natuur tijdens een scootmobieltocht van 20 à 25 km. Onderweg een ...

lees meer

wo. 11 oktober
Kinderbingo in de Zwaluw

14.00-15.30 uur Bingo voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in wijkgebouw De Zwaluw, Sperwer 55 in Middelharnis....

lees meer

wo. 11 oktober
Verkoopdag Tabitha

13.30 uur Herfstworkshop herfststuk maken van Inloophuis De Boei in de Overkant, Dijkstelweg 33 in ...

lees meer